Leren van paarden
achat levitra old
acheter levitra wiki
commander levitra old
levitra belgique misc
levitra en france forum
levitra en ligne blog
levitra generique new
levitra moins cher old
levitra ordonnance graph
levitra pas cher france
levitra pharmacie news
levitra prix images
levitra sans ordonnance forum
medicament levitra the

Leren van paarden

Leren van paarden is een speciaal zorg- en trainingscentrum, een bijzonder plekje in het dorp Dussen, waar mens en paard elkaar ontmoeten op basis van respect en vertrouwen, en waar kleine en grote mensen op een plezierige en leerzame manier het paard leren kennen.

De 'paardentaal' is voor het grootste deel gebaseerd op lichaamstaal. Door deze te leren begrijpen zal er een wereld voor je opengaan.

De rust op het terrein helpt eventuele angst voor paarden te overwinnen. Dat kan al beginnen bij het ophalen van de paarden in de wei. Hierbij word je je bewust van de bijzondere communicatie tussen mens en dier. Vanuit deze benadering wordt maatwerk geleverd aan mensen, ook met een zorgvraag. Mijn specialiteit is de individuele en stapsgewijze aanpak bij zowel de mens als bij de interactie met het paard.

Ik ga uit van de kracht van het individu (ouder, kind of jong-volwassene), ongeacht de beperkingen die er (lijken) te zijn. Ik kijk naar de eigen leerstijl van de persoon. Ik kijk naar de lichaamstaal tussen mens en dier en vertaal dat in begeleidende acties.

Zo kan iedereen indrukwekkende resultaten behalen in zijn of haar ontwikkelingsproces. Onze dieren zijn speciaal opgeleid om op de verschillende behoeften te kunnen inspelen. Het karakter, de bewegingen en de grootte van onze groep paarden zijn hier bewust op afgestemd. Uw en mijn veiligheid staat voorop!

De aanpak blijkt bijzonder effectief bij:

  • Autisme
  • ADHD
  • Angst voor paarden
  • Problemen bij de omgang met het eigen paard.
Powered by CMSimple | Template Design by CMSimple-Styles | Hosted by Basiscwebsites4u