achat levitra old
acheter levitra wiki
commander levitra old
levitra belgique misc
levitra en france forum
levitra en ligne blog
levitra generique new
levitra moins cher old
levitra ordonnance graph
levitra pas cher france
levitra pharmacie news
levitra prix images
levitra sans ordonnance forum
medicament levitra the

Algemeen

Wie ik ben

Mijn naam is Tanja Kleijn. Ik ben paardrij-instructeur voor mensen mét en zonder een beperking. Van huis uit ben ik opgegroeid met pony's en paarden. Net als vele anderen ben ik begonnen op een shetlander in de wei bij een boer en kreeg daarna 'echte paardrijlessen' op een manege. Op mijn 9e kreeg ik mijn eerste echte palomino pony (Stranger) en ook nog privéles, het kon niet op! Dit groeide uit tot het willen werken in de paarden, mijn echte passie. Natuurlijk naar 'de' paardenschool van Nederland toen – Deurne. Daarna de ORUN-opleiding gevolgd en vervolgens vele andere trainingen en opleidingen.

Doordat ik op veel verschillende paardenbedrijven stage heb gelopen en heb gewerkt, heb ik veel geleerd over de omgang van mensen en paarden. Inzichten van verschillende deskundigen zoals o.a. Sally Swift (Centered Riding), Emiel Voest (Freestyle), Chris Irwin (Een paard liegt niet), Linda Kohanov (Ruiter tussen 2 werelden), hebben mij met andere ogen laten kijken naar het 'wezen' dat paard heet en wat ik andere mensen als paardrij-instructeur zou willen leren.

Alles wat ik in het paardenvak heb geleerd, gebruik ik om mensen te helpen hun paard beter te begrijpen. Het is belangrijk dat je leert de fouten die gemaakt worden niet te zien als een mislukking, maar als een uitdaging, om jezelf en je paard te verbeteren. Immers, fouten moet je maken om te kunnen groeien! Wie geen fouten maakt, leert niet meer.

Powered by CMSimple | Template Design by CMSimple-Styles | Hosted by Basiscwebsites4u