Leren van paarden > Diensten > Centered Riding
achat levitra old
acheter levitra wiki
commander levitra old
levitra belgique misc
levitra en france forum
levitra en ligne blog
levitra generique new
levitra moins cher old
levitra ordonnance graph
levitra pas cher france
levitra pharmacie news
levitra prix images
levitra sans ordonnance forum
medicament levitra the

Centered Riding

Centered Riding is een methode die ontwikkeld is door de inmiddels overleden Sally Swift. Zij legt de nadruk op Lichaamsbewustwording, de waarde van een 'zacht oog', een juiste ademhaling, het centreren en de balans. Haar methodes stellen paard en berijder in staat om harmonie te bereiken, om op een natuurlijke wijze samen te werken, zonder pijn voor het eerst bij elkaar.

Sally geloofde niet in geforceerde trainingstechnieken die de oorzaak zijn van stijve lichamen en gespannen rijden. In plaats daarvan, door gebruik te maken van levendige, ongewone en zeer creatieve beelden die het mechanische voorbijgaan (denk maar dat je een dennenboom bent; de wortels groeien vanuit je middelpunt naar beneden, en de stam groeit omhoog), samen met een gedegen kennis van de anatomie van mens en paard, stelde deze wijze en inspirerende instructrice de ruiter en amazone in staat om de gewone responsen opnieuw te beschouwen om zodoende in een natuurlijke houding te kunnen rijden, om door die hoger gestelde, frustrerende leerplateaus heen te breken en om steeds nieuwe doelen met gemak, vitaal en met precisie te kunnen behalen.

Body, Mind and Soul

Centered Riding geeft je een grotere vrijheid van beweging, soepelheid en coördinatie. Deze nieuwe kwaliteiten vind je vervolgens ook terug in je paard dat ook een betere balans, een beter evenwicht, een betere gang heeft gekregen. Jij en je paard bewegen als één, in volledige harmonie.

Powered by CMSimple | Template Design by CMSimple-Styles | Hosted by Basiscwebsites4u